Rimfrost Produksjoner

Tekniker søkes

Rimfrost produksjoner planlegger flere spilleperioder med Å leve videre fremover, og søker en tekniker som kan avvikle forestillingen med en intensjon om et langsiktig samarbeid.

Å leve videre handler om 22. juli, det er en forestilling med tung tematikk, men også mye varme og humor. Når man reiser med forestillingen er man to på veien (tekniker og skuespiller), og det er viktig å finne noen som har god kjemi med skuespiller (Christina Sleipnes).

Rimfrost vektlegger i sine produksjoner at livet på veien skal være bra, og har fokus på at det er håndterlige kolli og overkommelige arbeidsdager. Å leve videre har en liten rigg (3 høytalere, en koffert astera + 10-12 x-baby). Lyd og lys avikles i qlab.

Det er også ønskelig at tekniker har rollen som turnéleder på veien. Det er en produsent fra Rimfrost som gjør forarbeidet, så turnéleder-rollen handler primært om å ha kontakt med f.eks. skoler i forkant og være kontaktpunkt med skoler på spillested.

Vi søker etter en tekniker for langsiktig samarbeid, det kan være greit å vite at vi allerede nå har planlagt spillinger i uke 47 og 48 i 2024, og 4, 6, 7 og 8 i 2025. Det er også flere enkeltstående datoer. Vi går gjerne i dialog med interesserte!

Tekniker bør ha base i Oslo, men vi vil også strekke oss langt for å få til et samarbeid med en tekniker med base i Tromsø.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med produsent Siri Hallingby Børs-Lind (siri.bl@gmail.com)

Tips gjerne en venn!